Phlat Ball

MEGVESZEM

A Phlat Ball egy különleges korong, ami labdává alakul.


Csak nyomd össze, dobd el a frizbit, mely a levegőben labdává fog átalakulni. Játszatok vele vízben, ahol össze-vissza fog pattogni, vagy szárazföldön, a korong egyszer csak gondol egyet és labdává alakul.

Phlat Ball Chameleon

A Phlat Ball új verziója már színváltoztatásra is képes!
A Phlat Ball Kaméleon az alábbi színekben érhető el!

Változatai:
Lila-Lila / Lila-Piros / Szürke-Lila / Piros-Szürke

TOVÁBB

Phlat Ball Aeroflyt

Gyorsabb mint valaha! Őrült móka lesz a Phlat Ball Aeroflyt-tel játszani!
Trükkös dobásokat kivitelezhettek vele, de ne feledjétek, labdaként már másképp repül mint frizbiként!

TOVÁBB

Phlat Ball Junior

A Phlat Ball Junior kisebb méretű mint a társai, így akár zsebre vághatod, mivel mindössze 14 centiméter átmérőjű! Rugalmas és lyukacsos játék, amivel akár egyedül, párban, vagy csapatban is játszhattok. A labdát a vízben is lehet használni, a különleges kialakítású felülete miatt össze-vissza, irányt váltva fog pattogni a medence víztükrén!

TOVÁBB

Phlat Ball Junior Glow FX

(sötétben világít)

Nem tudod eldönteni, hogy ez mi is valójában, a sötétben átváltoztatja alakját, világít… úgy hangzik mint egy földönkívüli? De valójában nem az! Ez az új, hihetetlen sötétben világító (Glow in the dark) Phlat Ball! Mostmár nem kell abbahagynod a játokot, nyugodtan játszhatsz vele éjjel-nappal!

TOVÁBB

Phlat Ball V3

Frizbizni vagy labdázni van inkáb kedvetek? Nem kell eldöntenetek, mert a Phlat Ball a kettő házasításából született és remek mókát ígér! Dobd el frizbiként, repülés közben szétnyílik, kapd el labdaként!

TOVÁBB